Pinove fotografije

Fotografije na ovoj stranici su uslikane od Pina, jednog od sudionika putovanja, koji je dozvolio njihovo publiciranje na ovom mjestu. Hvala Pino!

Jedna fotografija na trajektu u luci Bari, put prema Meteorima i same Meteore. Zadnja slika iz ove grupe je jedna fontana po noći u gradu Kalambaka.

Dvije sudionice putovanja Meteore Stepenište jednog od manastira Ispred manastira Čudne formacije stijena Jedan od brojnih manastira Grupni odmor Košara kojom se podiže hrana i ostale potrepštine Dvorac na nebu

Druga grupa slika je uslikana u Solunu. Vidi se prekrasna unutrašnjost crkve Svetog Dimitrija, lungo mare po danu i po noći i Bijeli Toranj pod noćnom rasvjetom.

Unutrašnjost crkve Svetog Dimitrija Jedan detalj iz crkve Solun - šetalište u predvečerje Cvjetna kompozicija u jednom parku Bijeli Toranj Ženski dio grupe

Slijede slike s izleta na svetu planinu Atos, s prekrasnom slikom plaže u Ouranoupolis-u i dokaz da su se neki od sudionika doista i okupali. Za kraj grčki ples sirtaki na palubi broda u povratku s izleta.

Aldo u društvu jedne Ruskinje Ovo je Pino Manastir u šumi viđen s broda Glavni manastir na poluotoku Anđela se je i okupala u ne baš toplom moru Dva ortodoksna svećenika Sirtaki na palubi broda

Manastir Rila u Bugarskoj.

Ulazna vrata u Rilu Stupovi s lukovima Svod oslikan s ikonama Svećenici u službi Iznad manastira se nadvija planina

Jezero Ohrid na zalasku sunca, na plaži ispod našeg hotela, i grad po noći s magičnim mjesecom koji se igrao skrivača s rijetkim i prozirnim oblacima.

Jezero Ohrid Šaš raste u vodi Grad Ohrid Tipična ohridska ulica pod noćnom rasvjetom Opustjele ulice

Fotografije s kratkog, ali dojmljivog proputovanja kroz Albaniju.

Cvjetnjak u Elbasanu Vođa puta Marko Jedna kula u Elbasanu Svi taxi su mercedesi u žutoj boji Shopping Domaći albanski proizvodi Jedno predgrađe Tirane

I za kraj, grupna fotografija svih sudionika izleta ispred restorana u Elbasan-u (Albanija). Osmjesi na licima govore sve!

Grupna slika ispred restorana u Elbasanu

Jug Balkana

Meteore

Solun

Planina Atos

Rila

Ohrid

Albanija

Povratak


Extra

U Autobusu

Pinove Foto

Linkovi